Tja, vad skall man säga?

Haloj, länge sen sist. Tiden går verkligen snabbt då dit liv faller samman hehe... 
Nämen all jokes aside, Hej! hur är det med er? Ni undrar säkert vart fan vi hållit hus alla dessa veckor. Vad hände, vart tog vi vägen, vad var det som kom emellan? Tja vad skall man säga. Livet? Livet kom emellan antar jag. 
Det är nämligen så att jag (Rebecca) börjat jobba på båten, medan Daisy håller på och läsa till sina kemi skrivningar som hon kommer ha inom kort. Som ni säkert kan gissa, så har vi inte haft så mycket tid på senaste tiden till allt "extra" , så som att spela, blogga med mera. Det lutar sig dock mot det bättre nu, för jag (Daisy) kommer ha mina skrivningar imorgon, och sedan är dom äntligen över! Rebeccas jobbtider varierar lite då hon är inhoppare som det heter. men oftast brukar hon jobba 7 dagar, och sedan vara 4-7 dagar hemma innan hon far iväg igen. Rebecca kommer alltså inte kunna skriva varje vecka då hon jobbbar, men jag kommer kunna börja bli mer aktiv här igen då läshelvetet äntligen är över!
 
Vi kommer inte kunna säga exakt hur mycket vår aktivitet kommer att öka, men vi strävar efter att kunna gå tillbaka till 6 inlägg i veckan. Detta kommer ju dock inte ske på engång, men med tiden så kommer vi anatgligen att sakta men säkert gå tillbaka till hur det brukade vara. Vi strävar dock efter att börja bli mer aktiva redan i slutet av veckan, men vi lovar inget ennu. Vi har saknat bloggen dock, och er för den delen. För att inte ens tala om hur mycket vi saknat SSO. Vi minns inte ens senast när vi loggat in och "spelat" påriktigt. Detta är också en stor orsak till varför vi inte varit aktiva. Ja menar, vi har en blogg om SSO, men om vi inte hinner spela så vad skall vi egentligen blogga om? Vi skriver ju mycket om vad som sker i spelet just nu, men om vi inte vet vad som händer så kan vi ju inte ge er en full åsikt gällande ämnet i fråga. Visst, man kan alltid gå in och läsa nyheterma, men det är en annan sak att faktiskt se det med egna ögon och få uppleva det i spelet.
 
Hur som helst så håller vi fast vi det vi lovat. Nej vi har inte slutat spela och nej vi har inte slutat blogga. Vi har bara haft en längre paus som dock nu tar slut. Som sagt, här efter börjar det gå framåt, det är iallafall det vi planerat och strävat efter.
 
Hur är det mer er då? Går någon ens in här mera haha...?
Kramar från Rebecca & Daisy