När tiden rinner ut

Hej på er
Jag vet att jag/vi lovade att höra av oss i början av förra veckan, men motivationen och orken om att bli aktiv igen dog i samband med sorgnyheterna vi fick på måndagen. Hästarna  vi är .... var medryttare till tog sina sista andetag på fredagen, så hela förra veckan spenderade vi tid med dem innan de somnade in för alltid. Efter fredagen har vi hjälp vår kompis (ägaren) att samla ihop och packa bort hästarnas gamla tillbehör och förstås varit som stöd åt henne. 
 
Ni förkännade att veta även fast det är svårt att skriva detta inlägg, ni går endå in här alla dagar och undrar vart vi tagit vägen, de orättvist så det var dags att sanningen kom fram.
 
Vi kommer ta en paus från allt nu, int för alltid men för två veckor framöver. Vi kommer alltså att vara borta från och med idag (28.1) till måndagen den 11 februari (11.2). Vi behöver lite tid för oss själv just nu och att processera det att två av våra bästa vänner nu är borta. Helt ärligt så kan vi inte ens logga in i SSO för tillfället eftersom allt påminner om dem, våra hästar, och det är ju just det som SSO går ut på. Hästar. Så kombinationen är ju inte direkt den bästa just nu.
 
Sköt om er, och vi ber om ursäkt för den hemska inaktiviteten. Förstås att något som detta skulle dyka upp just när motivationen och viljan för att börja blogga igen just började komma tillbaka.
 
Kramar från Rebecca & Daisy
 
                                                                                        
 

Elise Stormwright

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga för jag vet hur ont det kan göra, det är det sorgligaste som finns när någon man älskar går bort. Många styrkekramar till er, det behöver ni <3 och ta den tid ni behöver, vi väntar tålmodigt på er tills ni känner för att blogga igen. Jag har er bloggadress i bokmärkesfältet ska ni veta <3

Svar: Tack så mycket fina du för din kommentar! Det känns så konstigt att dom är borta.... Kramar tillbaka till dig också, du är verkligen en fin människa, glöm inte det! <3
sunforestsso.blogg.se

Kom ihåg mig

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo