Blogg döden

Vad hände egentligen med alla bloggar om SSO?
 
 
på senaste tiden har många bloggar tagit en drastisk sväng mot det tystare. De uppdaterar inte mera lika ofta, inläggen är korta och enkelt skrivna, och innehållet på bloggen är i allmänhet ganska ointressant och lång tråkigt. Vi var ju under en långtid väldigt oaktiva, men on and off inlägg så att säga, så vi har ju inte dirket så mycket att komma med hehe... men vad jag (Rebecca) har följt med så var vår blogg inte den enda som plötsligt blev väldigt oaktiv och tystlåten. Vad hände? det är väl frågan alla ställer sig nu. 
 
Bloggar föds helatiden, och isamband med att nya skapas så glöms gamla bort och dör eventuellt ut. De är många som skapar en blogg, men de är få som faktiskt förbinder sig till att bli kvar och skriva för en längre stund. De bloggare som stannar kvar och som bloggat längre, brukar oftast bli respekterade av andra bloggare samt SSO spelare, och många ser upp till dem och beundrar deras inlägg. De som bloggat längre har i allmänhet en större följar skalla en de som bara bloggat ett par måndader. De är sällan en helt ny skapad blogg blir otroligt populär på e kort tid med mycket läsare, utan det kommer i stället med åren enligt hur jag upplevt det. 
 
På senaste tiden har "populära" eller "kända" bloggar till och med börjat dö ut. Det är inte bara små bloggar som dör bort, utan nu har även stora med en stor följar skalla börjat falla va kärran så att säga. Det är sorligt, de är det verkligen, för det påminner oss om att med tiden så försvinner allt, förr eller senare. Människor växer upp, eller "går vidare" i livet. Intresset som man hade för SSO för 5 år sedan, finns inte längre, eller liksom inte i en lika stor grad som det brukade.
 
Nu vill vi ju sen påpeka att under inga omständigheter kallar vi SSO till ett barnspel eller för "barnsligt". SSO är uppskattat av otroligt många åldrar, och spelarna varierar från 7 år ända upp till vuxen ålder. Nu menar vi då alltså inte att människor slutar blogga eller spela för spelet blir för "barnsligt", utan de är bara så att förr eller senare så kommer man börja prioritera det riktiga livet mer än man gjorde som yngre. Människor börjar jobba, eller studera, vilket skiljer sig enormt från när man var i lågstadiet/högstadiet. Tiden räcker alltså inte till för allt, och efter jobbet eller skolan så kanske man hellre går och träffar vänner/partners mm istället än att komma hem o spela SSO/blogga.
 
Så vad hände egentligen? Svårt att tala för andra, men vi tippar på teorin vi skrev ovanför. Att människors intresse och/eller tid börjar bli begränsad.  Vad innebär det här? Joo det är ju en chans för mindre bloggar att skina. Nån annans förlust kan vara din förmån. Då de större bloggarna försvinner, kommer läsarna från de bloggarna att börja söka efter nya bloggar att läsa eller följa, och de är då mindre/inte lika populära bloggar får chansen att skina. Visst är det storligt då någon man följ i 100 år slutar blogg/spela, men då en dörr stängs så öppnas en annan. De finns 1000 tals bloggar uppe, och som sagt så skapas det hela tiden nya varav gamla/oaktiva försvinner helt. SSO bloggar kommer alltså alltid att finnas, de är vi säkra på. Men fakta är det ju att högst antagligen så kommer bloggarna som är populära och heta just nu, om 10 år att vara ersättna av andra.
 
Vad innebär det här för oss? Som sagt, ifall en annan större blogg börjar tappa det, så är det ju bara en chans för vår blogg att skina. Och som vi nämnt tidigare, fast vi varit oaktiva så har vi INTE, planerat på att sluta blogga. Inte på det här viset iallafall att vi bara blir oaktiva i ett halft år för att sedan meddela att vi aldrig kommer fortsätta mer. Nja. vi har ennu mycket att ge ut innan vi stänger boken för gått. Så se upp, för vi kommer snart att vara tillbaka med 6 inlägg i veckan och bli en av de aktivaste bloggarna igen! 
 
- Rebecca & Daisy
 
                                                                                        

Stina Prettysten

Heh, ni minns kanske inte mig men jag var en trogen följare för typ ett halvår sen hah! Nu tänke jag börja läsa er blogg igen!💙

Svar: Så klart vi minns dig! Och vad skojigt att du vill börja läsa vår blogg igen! ^^ - Rebecca
sunforestsso.blogg.se

Mandarinin

Jag är glad att ni ska bli aktiva igen. Det var ett tag precis när ni bytte till blogg.se så var jag inne nästan varje dag och kollade på er blogg. Sen blev ni oaktiva så jag slutade kolla på bloggen.
Idag så kom jag på att jag skulle kolla in på bloggen, ett problem fanns det ju förstås jag mindes inte vad bloggen hette😂

Eva Bunnyland

Ja, jag var ju faktiskt en av de som har blivit sjukt inaktiv på min blogg... Är inte inne lika mycket på SSO då jag inte har så mycket att göra förutom att hålla på med klubben, vilket nog är det mesta jag gör på dagarna haha. Har inte känt mig motiverad att skriva.

Kom ihåg mig

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo