Spårlöst försvunnen

 
Det var ett tag sen sist, känns som månader fast det bara gått en vecka eller två. Ni undrar säkert varför vi inte hört av oss, och varför bloggen stått helt död den senaste veckan. Till en början så beklagar jag verkligen över det plötsliga uppehållet. Det var inte planerat att det skulle bli såhär, tvärt om hade vi planerat på att börja bli aktiva igen på både bloggen och SSO, men tja, man kan väl säga att det sket sig. livet kom liksom ivägen, eller närmast motivationen. 
 
Jag har saknat det här dock, att bara sätta mig ner och kunna skriva om spelet jag håller så kärt. Att bara kunna glömma omvärlden och bli helt uppslukad av mina tankar när jag sitter och skriver inlägg om spelet till bloggen, eller vad som helst för den delen. Det påminner mig om varför vi med Daisy fortfarande bloggar, och varför vi inte slutat, och framför allt varför vi inte kommer sluta.
 
Undertiden vi var borta har vi hunnit tänka mycket, på bloggen och dess framtid. Vi kom fram till att vi absolut inte vill sluta blogga. Tiden är inte inne för att avsluta bloggen och gå iväg, inte nu, och inte på en långstund för den delen.
 
Vi måste bara hitta tillbaka till spelet igen så att säga, det blir lätt ett långt uppehåll då man inte spelat på en stund. Men så fort man börjar logga in mer igen och faktiskt spela spelet så påminns man om varför man kom tillbaka, och varför man inte slutat. 
 
Då det kommer till vårt spelande så har vi alltid haft perioder där spelar mindre eller håller en paus från spelet, och jag tror ganska många kan instämma att ni upplevt något liknande. För tillfället har vi funnit oss i en sådan situation där vi inte loggat in nästan alls, men nu börjar spellusten öka igen.
 
Vi kommer dock att hålla oss borta från bloggen till nästa veckas tisdag, då vi har lite grejer irl vi måste ta hand om. Tills dess mina vänner, ha det så bra så återkommer vi i början av nästa vecka! 
 
- Rebecca 
                                                                                        

Kom ihåg mig

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo