Må vi mötas igen

 
För några dagar sedan gjorde jag något som jag länge funderat över, nämligen sålde hästarna jag länge varit osäker på ifall jag vill behålla. Ice pearl var en som tillhörde denna lista, fast henne visste jag redan att jag inte skulle behålla. Frågan var bara när dagen skulle komma då hon lämnar mitt stall för alltid. Det blev en natt då jag inte kunde sova och bestämde mig för att logga in i spelet. Jag tog en sista ridtur med pärlan innan jag packade ihop hennes saker och sålde henne vidare till en familj som jag länge funderat på som ett alternativ nytt hem.
 
Hon har så länge bara stått i sin box och blivit bortglömd. Hennes engång fina modell passar länge inte in i dagens höga krav på animationer samt rörelsemönster. Hennes existens och närvaro glömdes då hon sakta men säkert bleknades bort där hon stod bland de nyare häst modellerna. Det var dags för mig att låta henne gå och fortsätta sitt liv någon annanstans där hon skulle uppskattas mer. Där hennes glada lynne samt spralliga personlighet skulle få vara mittpunkten av all uppmärksamhet. Det är sorligt, men med tiden blir allt gammalt, och eventuellt kommer alla modeller att i nåt skede "upphöra" och ersättas med nya.
 
Vad gäller Silverstone och Flamenco (Flamefall) så kände jag inte längre samma glädje då jag red dem. Mitt intresse för SIlverstone dog egentligen ut för en lång stund sedan, men han fick bli kvar och stå i mitt stall just in case att jag skulle börja tycka om honom igen, vilket förstås aldrig sedan hände. Flamenco var jag länge osäker över ifall jag ville behålla eller ej, jag fortsatte trotts allt rida honom ihopp om att tanken på att sälja honom skulle försvinna, men tvärt om så förstärktes den bara varje gång jag red honom.
 
Ps. Ber en ursäkt än en gång för den dåliga uppdateringen förra veckan. Jag var sjuk och Daisy läste till sina internationella prov, så det blev inte mycket uppdaterat från någon av oss. Vi håller dock fast i vårt länge lovade löfte om att bli aktiva igen. Vi kommer uppdatera så mycket vi hinner och orkar, och hoppeligen kommer vi snart vara tillbaka i vårt vanliga schema med 6 inlägg per vecka.
 
- Rebecca