En häst lik ingen annan

Årets coolaste häst?
 Nej nej, stryk det. Årets konstigaste häst hade nog varit en mer passande rubrik ifall ni frågar mig. Liksom... jag har några frågor gällande hästen till SSO teamet, och dom alla börjar med varför. Jag vet inte riktigt vad jag skall tycka, borde man skratta eller gråta? Eller kanske göra lite av båda..?
 
Nej men seriöst, all jokes aside så har jag faktiskt inget emot den nya urhästen, jag tycker faktiskt att hästen och dess färg i sig är ganska snygg, det är bara manen jag har lite mixed feelings av. Liksom... vem tänkte att detta var en bra idee? och vilka substanser var den personen påverkad av då den designade denna mystiska hårsprejs beronde varelse?
Jag vet att tanken bakom den spjutiga manen är att den skall vara isad, eller gjord av is, och tanken i sig var ju ganska rolig och unik. Det är bara slut resultatet som får en att undra att vart på vägen det gick åt skogen. Egentligen nu när jag tänker efter så är det inte manen i sig som är problemet, utan det där pannluggen! Varför skulle dom göra den så förbannat lång? Nu ser det bara ut som någon skulle ha misshandlat häststackarns hår me 5 kilo hårsprej. Eller försökte dom få den att efterlikna en  enhörning med den svärdformade pannluggen? Eller vad är egentligen tanken bakom?? Fanns det ens någon?? Och ifall det finns någon så får ni hätte gärna berätta vad den skulle kunna vara åt mig, för med mina beräkningar så finns det ingen logisk förklaring till varför hästen närmare ser ut som en narwhal.
 
Vad tycker ni om den nya delfin... nej ursäkta jag menar hästen?
- Rebecca
 
                                                                     





Kom ihåg mig

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo